Winterbanden, geen overbodige luxe

Car Center Ninove bvba - Ninove - WinterbandenElk jaar vriest het. En elk jaar valt er sneeuw in ons land. Gevolg? Uw auto krijgt het lastig, want zijn banden verliezen hun grip en, als het kouder wordt dan 7 graden, ook hun remvermogen. En dat is om problemen vragen.

Rij comfortabel door de winter en laat winterbanden plaatsen. Winterbanden garanderen dat uw auto ook tijdens de winter dezelfde prestaties levert. Ze hebben een hoog silicumgehalte in het rubber en asymmetrische (of directionele) gelamelliseerde loopvlakken, die uw auto ook in koude temperaturen netjes op de weg houden.

Winterbanden kosten niets meer. Natuurlijk zijn ze ook niet gratis, maar zolang u ze gebruikt, rusten uw zomerbanden uit. En dus gebruikt u die veel langer. Kort samengevat, als u winterbanden gebruikt tijdens de koude maanden, hebt u zeker vier jaar lang geen nieuwe bandenset nodig (bij een gemiddelde van 15.000 km per jaar).

Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende prijsofferte aanvragen? Neem dan contact op via decontactpagina. Wij helpen u dan graag verder. Ook voor aircoservicevelgen en het algemeen onderhoud bent u bij ons steeds welkom!

Back to Top